Fra gadget til nyttig boks?

Archos har hatt mange varianter av små videoavspillere som også har mange ekstrafunksjoner. Men med AV400 beveger de seg ut av nerdheimen og inn i folkeheimen

Fra gadget til nyttig boks?
Publisert
Sist oppdatert

Det tidligere modellene fra Archos var morsomme og hadde skyhøy gadget-faktor. Til om med den gamle Multimedia 20 framkalte hakaslepp når vi satte i gang filmsnutter på det lille displayet.

Men den praktiske nytten var ikke helt på høyden, med langsom overføring av ferdigtygde filer fra PC med USB 1.x. Det fungerer på MP3, men til video ble det for tungvint og tidkrevende.

Den senere modellen, AV320 med langt større og bedre skjerm samt filoverføring med USB 2.0, gjorde det hele langt enklere. Men likevel - det var stadig en PC-orientert boks med begrenset appell for de virkelig brede lag.

Men nå dukker altså AV400 opp.

Nå med innebygd videoopptak!

Den nye 400-serien er for det første langt slankere og mer elegant enn 300-serien, og ligner svært på en moderne PDA.

I tillegg til å gjøre alt det andre de eldre modellene kunne, har den nye serien fått opptaksfunksjon!

Du kobler den til en videokilde, som kan være TV-tuner, videomaskin, DVD-spiller, videokamera eller hva som helst med composite utgang.

Tilkoblingene sitter i basestasjonen og du kobler til selve AV4xx med en kort spesialkabel som inneholder alle signaler pluss strøm. Selve basestasjonen kobles så til de andre apparatene og strømadapteren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer