Freecom DVD+RW

Også Freecom har valgt side i formatstriden om DVD-brenning, og leverer DVD+RW i flere varianter. Vi har testet den interne utgaven.

Freecom DVD+RW
Publisert

Vi kommenterte mangelen på visuell identitet hos Nec sin DVD+RW-brenner, at det ikke var noe som kunne identifisere brenneren som et Nec-produkt når den var montert i PCen.

Om dette skyldes beskjedenhet vites ikke, men Freecom overgår Nec i diskresjon. De har til og med unnlatt å sette sitt navn på etikettene på brenneren - der står det Nec ND-1100A. Vi har altså med et rendyrket OEM-produkt å gjøre.

Testene viser også at ytelsen nærmest er identisk med Nec ND-1100A, forskjellen ligger klart innenfor avviket mellom forskjellige eksemplarar av samme enhet.

Hva er forskjellen?

Det eneste som skiller de to produktene, bortsett fra innpakningen, er programvaren som følger med.

Mens Nec leverer Nero, MyDVD og ShowBiz har Freecom valgt å levere programvare fra Roxio, med Easy CD Creator til å ta seg av brenning av CD og DVD-data.

Til videoredigering er det Ulead VideoStudio6 som følger med, dette er et svært enkelt redigeringsprogram som tar seg av alle trinn fra overføring og redigering til brenning. Det byr ikke på de avanserte mulighetene og fleksible løsningene, og er heller ikke den siste versjonen fra Ulead, som tilbyr versjon 7 på sine nettsider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer