Freekstyle

Lei av SSX Tricky? Hva med dette flotte motocross-spillet, som har mange av de samme fordelene?

Publisert
Sist oppdatert

Freekstyle er det fjerde spillet fra EA Big som baserer seg på det samme konseptet – ta en spektakulær sport og lag et urealistisk, over-the-top-spill med vekt på vanvittige triks, sinnsyke hopp og enorme baner. Etter å ha brukt opp snøtematikken i de flotte SSX og SSX Tricky-spillene, samt den noe middelmådige Sled Storm, har utviklerne kastet seg over motocross – noe som helt klart har mer potensiale for halsbrekkende stunts enn de ganske tunge snøscooterne i Sled Storm.

Alle som har spilt SSX Tricky vil kjapt kjenne seg igjen i Freekstyle, fordi konseptet på mange måter er veldig likt. Det er fire måter å spille på: Circuit, som er den komplette pakken, med flere løp per bane, og som lar deg låse opp nye baner, personer og andre hemmeligheter, Single Race, som altså er ett enkelt løp, Freestyle, som består av tre baner med fokus på kun triks, og til slutt Freeride, som lar deg øvelsekjøre på de tilgjengelige banene uten motstandere.

SSX på hjul?

Du har en rekke førere å velge mellom i spillet, og de fleste er faktisk ekte motorcross-stjerner. Bare noen av dem er tilgjengelige til å begynne med, og for å låse opp dem må du klare deg bra i Circuit-løpene. Alle karakterene har også flere uniformer og motorsykler som etter hvert blir låst opp. Spesielt de nye motorsyklene gjør dem raskere og flinkere, så her gjelder det å utstyre din valgte racer med bedre sykkel så fort som mulig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer