Freemake Video Converter

Konverterer over 200 forskjellige video-, lyd og bildeformater til iPad, Android, Playstation, XBox og andre enheter.

Freemake Video Converter
Publisert
Sist oppdatert

Vi har tidligere skrevet om en gratis video- og musikkspiller som kunne spille av 270 forskjellige formater. Det krever imidlertid at du har en datamaskin tilgjengelig når du vil spille av materialet.

For dette med formatstøtte blir fort en varm potet når det kommer til nettbrett, mobiltelefoner og lommespillere av forskjellig art. Mange av dem, inkludert iPad og iPhone, støtter for eksempel bare noen ganske få video- og lydformater.

Over 200 formater, inkludert video rett fra nett

Det finnes selvfølgelig løsninger på dette, som med det meste annet av utfordringer i den digitale hverdagen. Så hvis du har lastet ned en film eller videoklipp fra nettet som du gjerne skulle hatt med deg på iPad-en, kan du for eksempel laste ned og installere gratisprogrammet Freemake Video Converter.

For ikke bare kan det konvertere fra over 200 forskjellige formater, inkludert AVI, MKV, AVCHD, SWF og WMV, du kan også konvertere og laste ned videoer fra mer enn 40 forskjellige kjente streamingtjenester, inkludert YouTube, Facebook, MTV og Vimeo.

Også DVD-plater kan rippes, men vi prøvde flere plater og det kan se ut til at den ikke tar plater som er kopibeskyttet. Da trenger du i tilfelle DVD43, AnyDVD eller andre dekrypteringsmekanismer i tillegg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer