Fremtidsleilighet i Oslo?

Er du på jakt etter ny leilighet, og vil bo sentralt med tilgang til det siste av elektroniske tjenester og underholdning? Ved Akerselvas vestbredde er gravingen i full gang.

Publisert
Sist oppdatert

Da utbyggerne av eiendomsprosjektet Waldemars Hage skulle velge hva slags boliger de skulle bygge, ville de bryte med tradisjonelle tankebaner. I stedet for å bygge vanlige leiligheter og la kjøperne selv velge individuelle løsninger for elektronisk underholdning og nytte, ville de tilby en moderne og framtidsrettet fellesløsning. Dette gir langt større muligheter for nye tjenester, og større fleksibilitet i forhold til tradisjonelle tjenester.

Siden byggeprosjektet er typisk urbant. Med en beliggenhet rett ved Akerselva med Grünerløkka på andre siden, tiltrekker det seg målgrupper som er klar for moderne løsninger. Vi snakker om unge mennesker med over middels inntekt, trendsettere av forskjellig slag og legninger - mennesker som ikke er fremmede for å utforske nye løsninger som kan videreutvikles underveis.

Det vi så av planløsninger og innredninger minner om en krysning mellom reklamebyrå og moderne hotell. De som sverger til tradisjonell norsk koselighet ville vel neppe finne seg til rette i dette miljøet. Men smaken er som kjent forskjellig. Dessuten er det mange forskjellige planløsninger. Noen er svært åpne, med store glassvegger som kan åpnes, andre har mer adskilte romløsninger. Så det skulle være muligheter både for de som vil være mye sammen og for de som liker å kunne være for seg selv i blant.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer