Fresh UI

Et gratis program som gir deg en brukervennlig tilgang til å konfigurere og skreddersy Windows og innebygde programmer.

Publisert
Sist oppdatert

Du har i utgangspunktet tilgang til en rekke innstillinger i Windows via Kontrollpanelet og via egne innstillingsmuligheter i de ulike programmene i Windows. Det er likevel ikke alltid like enkelt å vite hva som skjuler seg bak ikonene og menyvalgene.

Fresh UI er et gratis tweak-program, som gir deg en brukervennlig oversikt over ganske mange innstillinger i Windows 95, 98, ME, NT, 2000 og XP. Programmet har en hierarkisk struktur, som gjør det enkelt å navigere seg frem til ønsket innstillingsmulighet:

Funksjoner

  • ApplicationsBruk denne funksjonen til å konfigurere programmer som er innebygde i Windows, som for eksempel Notisblokk og Internet Explorer. Her kan du blant annet legge til eller fjerne verktøylinjer og menyvalg i Internet Explorer, og foreta endringer i fonter i Notisblokk.
  • ExplorerInnstillinger for Windows Utforsker. Du kan endre visning av disker, filer og mapper.
  • HardwareInnstillinger for diverse maskinvare. Denne funksjonen bør du være forsiktig med. Du bør alltid ta sikkerhetskopi av viktig data, før du gjør endringer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer