Fresh UI

Et gratis program som gir deg en brukervennlig tilgang til å konfigurere og skreddersy Windows og innebygde programmer.

Publisert
Sist oppdatert

Du har i utgangspunktet tilgang til en rekke innstillinger i Windows via Kontrollpanelet og via egne innstillingsmuligheter i de ulike programmene i Windows. Det er likevel ikke alltid like enkelt å vite hva som skjuler seg bak ikonene og menyvalgene.

Fresh UI


Fresh UI er et gratis tweak-program, som gir deg en brukervennlig oversikt over ganske mange innstillinger i Windows 95, 98, ME, NT, 2000 og XP. Programmet har en hierarkisk struktur, som gjør det enkelt å navigere seg frem til ønsket innstillingsmulighet:

Fresh UI


Funksjoner

 • Applications
  Bruk denne funksjonen til å konfigurere programmer som er innebygde i Windows, som for eksempel Notisblokk og Internet Explorer. Her kan du blant annet legge til eller fjerne verktøylinjer og menyvalg i Internet Explorer, og foreta endringer i fonter i Notisblokk.
 • Explorer
  Innstillinger for Windows Utforsker. Du kan endre visning av disker, filer og mapper.
 • Hardware
  Innstillinger for diverse maskinvare. Denne funksjonen bør du være forsiktig med. Du bør alltid ta sikkerhetskopi av viktig data, før du gjør endringer.
 • Windows Interface
  Her kan du justere brukergrensesnittet, det vil si hvordan skrivebordet ser ut. Du kan for eksempel gjøre enkelte ikoner i Kontrollpanelet usynlige og fjerne pilen i snarvei-ikoner.
 • Windows System
  Diverse innstillinger i Windows-systemet. Her kan du for eksempel endre hvordan filer slettes, for eksempel at disse slettes direkte, uten at de sendes til Papirkurven.
 • Covering Your Track
  Du kan blant annet slette loggmappen (historie) i Internet Explorer, midlertidige Internettfiler og informasjonskapsler (cookies).

Programmets hjemmeside.

Du kan laste ned Fresh UI fra snapfiles.com

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer