Fri tilgang til 500.000 låter

Du får fri tilgang til 30.000 album fra kjente og ukjente artister, og det hele foregår både raskt, gratis og musikken holder høy kvalitet. Her må det vel være noen haker?

Publisert
Sist oppdatert

Det er musikktjenesten Real Rhapsody, eid av RealNetworks, som lokker med fri tilgang til arkivene i én uke - uten at du behøver å legge igjen kredittkort-informasjon eller nødvendigvis personlige opplysninger av noe som helst slag.

Slik gjør du det

For å få tilgang må du først laste ned og installere gratisversjonen av RealPlayer 10 (se nederst), og deretter installere Real Rhapsody-klienten ved å dobbelklikke på "Rhapsody Free Trial"-ikonet som opprettes på skrivebordet ditt. Når du starter programmet første gang, blir du bedt om å taste inn brukernavn og passord, klikk på lenken for registrering. For at skjemaet skal bli godkjent, må du oppgi 5 siffer i feltet for postnummer. Det er det hele.

Her beskriver vi fremgangsmåten i detalj.

Real Rhapsody fungerer totalt uavhengig av RealPlayer, så du kan gjerne avinstallere RealPlayer med det samme dersom du ikke ønsker å ha programmet installert på PCen din.

RealRhapsody-klienten finnes for øvrig under flere dekknavn, deriblant Lycos Rhapsody, Rhapsody Audiogalaxy og Listen Rhapsody. Real Rhapsody har også sin egen nedlastingsside hos RealNetworks. Felles for disse versjonene er at de krever at du oppgir kredittkortnummer med tilhørende USA-adresse for å benytte deg av prøveperioden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.