Lenovo lanserer en rekke nye PC-er

Frister med 25 timers videoavspilling

Yoga 630 WOS har hverken Intel eller AMD innabords.

25 TIMER: Lenovos nye Yoga 630 WOS skal kunne spille av 25 timer med video før den går tom for strøm. Foto: Lenovo
25 TIMER: Lenovos nye Yoga 630 WOS skal kunne spille av 25 timer med video før den går tom for strøm. Foto: Lenovo Vis mer
Publisert

Lenovo er også til stede på årets IFA-messe i Berlin, og i den sammenheng viser de en haug av nye produkter - spesielt på PC-fronten.

PC med SIM-kort

Ikke mange PC-er leveres med støtte for SIM-kort, men det kan selskapet friste med i sin nye Yoga 630 WOS, som støtter 4G-hastigheter opp til 1,2 Gbps. Da slipper du med andre ord å bruke telefonen som trådløs ruter.

WOS står for «Windows on Snapdragon» og betyr altså at du hverken finner Intel- eller AMD-prosessor i denne maskinen – snarere Qualcomms Snapdragon 850-prosessor, som er designet for bærbare PC-er. Og her er Lenovo-maskinen førstemann ut.

Lenovo hevder at maskinen skal klare å spille av mer enn 25 timers video på én ladning. Skjermen er 13,3 tommer stor og berøringsfølsom, og som på øvrige Yoga-maskiner kan den brettes hele veien rundt.

Yoga 630 WOS er 12,5 mm tykk og veier 1,2 kilo. Salget i Europa starter i november med priser fra 999 euro, eller rundt 10.000 kroner med dagens kurs. Da ender du opp med 4 GB RAM og 128 GB SSD-lagring. Maskinen kjører Windows 10 S.

PC med e-ink-skjerm

Interessant er også den nye utgaven av Yoga Book, C930. For den som har glemt forgjengeren fra 2016, var dette en ganske spesiell PC – uten fysisk tastatur. I stedet var tastaturdelen av PC-en helt plan, der du kunne legge et ark over og tegne, eller bruke et virtuelt tastatur om du skulle skrive.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer