Falsk Power-konkurranse

Frister med PlayStation 5

Alle får melding om at de har vunnet.

IKKE LA DEG LURE: Denne konkurransen er ikke fra Power. Foto: Pål Joakim Pollen
IKKE LA DEG LURE: Denne konkurransen er ikke fra Power. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hadde vi skrevet om alle falske konkurranser på Facebook hadde vi knapt gjort annet, men i det siste har vi sett at mange nordmenn kommenterer på en «konkurranse» som avholdes av Facebook-siden Power Norway.

Alt man trenger å gjøre for å delta i trekningen er nemlig å kommentere «PS5», og så vanskelig som det fremdeles er å få tak i Sonys spillkonsoll et år etter lansering tyr man jo til det meste for å sikre blide barn på julaften.

Men det er ikke elektronikkjeden Power som står bak Power Norway-siden, noe selskapet også advarer om på sine nettsider. Og du vinner neppe noen PS5 heller.

– Dette er noe vi dessverre opplever ved jevne mellomrom. Vi følger kontinuerlig med på denne type svindel, og rapporterer alltid videre om disse sidene. Vi informerer også kundene våre om falske sider og konkurranser. Kundene våre er flinke til å gi oss beskjed når de kommer over falske sider, og det må de gjerne fortsette med, sier PR- og kommunikasjonssjef i Power, Siri Røhr-Staff, til Din Side.

Bare for et par måneder siden skrev vi om lignende utfordring for Elkjøp:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer