From Russia with Love

SPILLTEST: I mangelen av nye James Bond-filmer henter EA inspirasjon hos den største av dem alle. Fungerer det?

Publisert
Sist oppdatert

From Russia with Love: Klassikeren gjenfødes?Spør en hvilken som helst Bond-kjenner om hvilken av filmene som er favoritten, og sjansen er stor for at det er akkurat denne som blir plukket frem. Som vår hjemlige Bond-ekspert Asbjørn Slettemark sier, er denne filmen er den mest tro til de originale Ian Flemming-bøkene, og innholdet består av klassiske spionasje/kontraspionasje-intriger, uten tullete superskurker og unødvendig humor.

Det er altså en ganske interessant ide å bruke denne nå temmelig gamle filmen som grunnlag for et dataspill. Filmen hadde sin andel av dramatiske settinger og spennende action, pluss selvsagt et fint utvalgt av gadgets, levert av gode, gamle Q.

Ikke alt følger filmen

Spillets utviklere tar seg imidlertid visse friheter med filmens historie. Eller, ganske store friheter egentlig. Men det er greit, vi har ikke noe i mot at filmen bygges videre på, så lenge det gjøres med en viss respekt.

Spillets begynnelse, for eksempel, har lite med filmen å gjøre, og involverer en kidnapping av statsministerens datter, og en spektakulær, luftbasert kamp rundt tårnet til Big Ben. Neste brett reduserer tempoet betraktelig, og viser oss snikeelementene til spillet, der vi lister oss gjennom den samme mørke labyrinten som filmen åpner med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer