Fujifilm Finepix F10

Dette kameraet har en meget lekker utforming, men imponerer aller mest på innendørsfotografering. Men først må du fri deg fra helautomatikken.

Publisert

Fujfilm Finepix F10 er et meget stilig og robust kamera med en dominerende, svær LCD-skjerm på baksiden. Det er middels stort sammenlignet med de andre, og med sine 202 gram klart til bruk plasserer det seg også midt på treet når det gjelder vekt.

Her finner du ingen optisk søker; du må stole på at LCDen gjør en god jobb under alle forhold. Det gjør den forsåvidt, men signalforsterkeren trenger litt mer lys enn de kraftigste for å gjenskape søkerbildet på skjermen. Men til dunkel belysning innendørs, var denne skjermen en av de aller beste.

Perfekt innendørskamera

Kameraet har en Super CCD HR-brikke som er i stand til å registrere 6,3 millioner bildepunkter. Dette er femte generasjonen av denne brikken, og takket være den, samt 3x zoomobjektivet + en ny bildeprosessor, kan du fotografere med ISO-innstillinger opp til 1600. Det er svært uvanlig for denne typen kamera, de fleste konkurrentene sier stopp ved ISO 400 - høyere ISO ville bare ført til svært mye støy. En fordel med høye ISO-verdier er at det muliggjør kortere lukkertid, og dermed skarpe bilder under forhold med lite lys. Vi kommer tilbake til dette i avsnittet om bildekvalitet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer