Fujifilm FinePix F20

TEST: Vi var fra oss av begeistring da vi testet FinePix F30 tidligere i sommer. Nå har vi testet lilleboren, F20 - knallkjøp eller billig kopi?

Publisert
Sist oppdatert

Vi har testet mange kameraer de siste årene her på DinSide, og få kameraer har imponert oss like mye som Fujifilm FinePix F30, som vi gav en fortjent sekser på terningen tidligere i sommer. Kameraets store styrke var den enormt høye ISO-toleransen, som i praksis gjorde det mulig å ta bilder på ISO 800 med et støynivå tilsvarende 100-200 hos de fleste av konkurrentene. Høy følsomhet gjør at lukkertiden kan holdes kort, og at bevegelser i større grad kan fryses. Perfekt for innendørsfotografering uten blits, som er et ganske vanlig bruksområde for et kompaktkamera.

Og mens vi venter på oppfølgeren, F31fd (med ansiktsgjenkjenning), med forventet ankomst i januar, har Fujifilm nå sluppet F30s lillebror, F20, som er fem hundre kroner billigere - i skrivende stund tilgjengelig for ca. 2100,- i de billigste nettbutikkene. I akkurat dette prissegmentet har vi til nå ingen krystallklare førstevalg, og vi var derfor spente på hvordan dette kameraet ville hevde seg.

En spart femhundrelapp betyr ...

Vi antar at du først og fremst er nysgjerrig på hva du går glipp av til fordel for en ekstra femhundrelapp i lomma, og her er en kjapp oppsummering:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer