Fujifilm FinePix F200EXR

Med den nye superbrikken tar F200EXR knallbra bilder, men ikke helt uten videre.

Fujifilm FinePix F200EXR
Publisert
Sist oppdatert

F-serien til Fujifilm har lenge vært populær, og det har spesielt vært de eldre kameraene F30 og F31fd som blant kompaktkameraene har vært anerkjent for å ta de beste bildene.

Faktisk har begge disse modellene vært til salgs på eBay lenge etter at produksjonen stoppet; til en pris høyere enn de opprinnelig kostet.

>> Les også: Slik handler du på eBay

Deretter kom F40fd, som vi også var veldig fornøyde med, men så fikk serien en liten knekk i F50fd, der antall megapiksler var doblet og resultatene ikke lenger like gode som før. Vi var mer begeistret for F100fd da vi testet det mot tre andre kameraer i fjor, og nå er den nye toppmodellen her – F200EXR, med splitter ny bildebrikke.

Redusert oppløsning gir gevinst

Den nye SuperCCD EXR-brikken, som vi tittet på da vi besøkte Photokina i høst, er en liten revolusjon i seg selv. Du kan nemlig selv velge hvordan du ønsker å bruke brikken - enten ved å ta 12Mp-bilder i full oppløsning, eller redusere oppløsningen til 6Mp. Velger du å knipse med halve oppløsningen kan du velge én av følgende godbiter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer