Fujifilm Finepix F410

Finepix F410 er et lekkert kamera. Aller mest imponerte det oss på responstid, der det faktisk viste seg å være det raskeste av samtlige i testen.

Publisert

Fujifilm benytter en spesiell CCD-brikke som gjør at du kan få hele 6,2 millioner piksler i bildefilen - til tross for at det kun er et 3,1 megapiksels kamera. Våre tidligere tester av denne teknikken avslører et visst kvalitetstap, så det blir ikke sammenlignbart med et "ekte" 6 megapiksels kamera.

Finepix F410 kan for øvrig skilte med et 3x optisk zoom-objektiv, brennvidden tilsvarer 38 - 114 mm på et 35 mm filmkamera, med lysstyrke F/2.8 - F/4.8. Du får med et 16 MB xD-minnekort - samme type som benyttes i nyere Olympus-kameraer.

Konstruksjon

Kameraet er bygd i metall, med matt sølv overflate. Det har en nærmest kvadratisk utforming, med målene 8,3 x 6,7 x 3 cm. Vektnåla stopper på 192 gram, og da er batteri og minnekort inkludert. Både størrelse og vekt er midt på treet sammenlignet med de andre kameraene i testen.

Kameraet har både en liten optisk søker og en 1,5" LCD-skjerm på baksiden. Skjermen klarer seg bra i alt utenom svak belysning. Da blir den fort så mørk at du vil måtte bruke den optiske søkeren. Fargegjengivelse og skarphet er gjennomsnittilig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer