Fujifilm FinePix HS10

TEST: Svært mye kamera for pengene.

MONSTER: Fujifilm byr på 30x optisk zoom, 24mm vidvinkel og filming i 1080p. Foto: Per Ervland
MONSTER: Fujifilm byr på 30x optisk zoom, 24mm vidvinkel og filming i 1080p. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har testet Fujifilms nye beist - et ultrazoomkamera med 30x optisk zoom og 24mm vidvinkel. Med andre ord et kamera som kan operere under nært sagt alle tenkelige fotografiske situasjoner (nærgrensen er bare 1cm).

HS10 kan også filme med HD-oppløsning (1080p) og har også filmfunksjoner som tillater opp til 1000 bilder i sekundet (=supersaktefilm).

Kameraet er spekket med funksjoner, deriblant en panoramafunksjon der du bare sveiper kameraet rundt før bildet sys sammen, avanserte muligheter i forhold til serieopptak, støtte for RAW-format og en funksjon som fjerner turister fra motivet du vil ta bilde av.

Allikevel fremstår Fujifilm FinePix HS10 som et brukervennlig kamera, og det er også rikt utstyrt på knappefunksjonen slik at du lett kan endre innstillingene uten å gå veien om menysystemet. Kameraet virker robust, veier nesten 700 gram og har et meget komfortabelt grep. Du kan også vippe skjermen hvis du vil ta bilder fra hofta eller over hodet.

Ytelsesmessig opererer kameraet også raskt, med hurtig og presis autofokus og generelt rask respons over hele fjøla.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer