Fujifilm HS10 - gratis oppgradering

Ja, de gjør det faktisk for deg hvis du vil.

Har du kjøpt Fujifilm HS10 får du nå tilbud om å oppgradere det gratis. Foto: Per Ervland
Har du kjøpt Fujifilm HS10 får du nå tilbud om å oppgradere det gratis. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har ikke for vane å skrive om firmwareoppgraderinger som kommer til diverse kameraer, men i går kveld ble vi kontaktet av Bente Vikenes i Fujifilm Norge som kunne fortelle at det allerede har kommet en oppgradering til HS10 - ultrazoomkameraet som fikk svært gode skussmål på DinSide forrige uke:

TEST: Fujifilm FinePix HS10 (full test)

Det som er annerledes med denne oppgraderingen er at den vil være på plass i det neste lasset med kameraer som kommer til landet, så det er kun de som har kjøpt allerede som kan ha utbytte av å oppgradere kameraet sitt. Vikenes forteller også DinSide at "kameraene bare har flydd ut" og at de fleste steder nå er midlertidig utsolgt.

I tillegg tilbyr Fujifilm å gjøre dette for deg, helt gratis, ved at du kontakter dem på tlf 02273 eller sender en e-post til post@fujifilm.no for å ordne med innsending og retur, som de spanderer.

Oppgraderingen fikser følgende momenter:Tidvis tap av detaljer i bildet (noe vi også satte en finger på i vår test)JPEG-bilder blir skarpere når du knipser i RAW+JPEGBedre skarphet og fargegradering når du bruker D-range 200% og 400%Putefortegning ved eksponeringsbracketing

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer