Fujifilm lanserer Finepix S5000 med 10x optisk zoom

Det er ganske lite og hendig (337 gram), og tar bilder bestående av 6 millioner bildepunkter. Men mest imponerende er kanskje den optiske zoomen, på hele 10x!

Publisert
Sist oppdatert

Fujifilm har sammen med blant andre Panasonic, Sony, Olympus og HP innsett at flere og flere ønsker seg kraftig zoom når de går til anskaffelse av nytt digitalkamera. Finepix S5000 er utstyrt med et kraftig Fujinon 10x zoom-objektiv, tilsvarende 37-370 mm på et 35 mm filmkamera.

3,14 blir 6

Bildebrikken er en 4. generasjon SuperCCD på 3,14 megapiksler. Med en egenutviklet patentert teknikk klarer kameraet å produsere bildefiler bestående av 6 millioner punkter. Bildene kan lagres i JPEG eller RAW format.

Kameraet har dessuten innebygd videofunksjon uten hakkende bevegelser (320 x 240 punkter, 30 bilder pr sekund).

Bedre batterilevetid

I følge Fujifilm vil S5000 være i stand til å ta over 250 bilder mellom hvert batterbytte, som skal være bedre enn på tidligere Fujifilm-kameraer.. Bildene lagres til et xD-minnekort, og kortet som følger med er på 16 MB. Du får også med et sett batterier (AA, ikke oppladbare), programvare, manualer, samt nødvendige kabler for å koble kameraet til TV eller PC for overføring (USB).

Kameraet er ventet i butikkene i månedsskiftet august/september, og får en veiledende pris på 5.495 kroner inkl mva.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer