Fujifilm MP-100 - mobilbildeskriveren

Fujfilm har lansert en håndholdt batteridrevet fotoskriver for mobiltelefon-bilder. Vi har selvsagt testet.

Publisert
Sist oppdatert

Det var tirsdag denne uken at undertegnede viste frem nyttige og unyttige julegaver fra data- og elektroavdelingen på TV2's God Morgen Norge. Siden har redaksjonen fått en rekke telefoner og eposter fra undrende seere, som lurte på hva den lille blå skriveren var for noe. Her får dere svaret.

Lommestørrelse

Fujifilm MP-100 er rett og slett en fotoskriver beregnet for utskrift av bilder tatt med mobiltelefonen. Her finnes ingen kontakter eller kabler, enheten går på batteri, og overføringen av bilder fra mobiltelefonen gjøres trådløst via iR-porten på telefonen. Skriveren veier ikke mer enn 250 gram klar til bruk, og måler 126,5 x 98 x 29,5 mm.

Sjekk om din telefon støttes.

Fotoskriveren leveres med to små lithium-batterier som skal holde til ca 130 bilder, samt en kassett som inneholder 10 fotoark. Her trengs verken toner, fargebånd eller blekk; teknikken minner mistenkelig om den gamle Polaroid-løsningen, der bildet kom direkte ut av kameraet. Skriveren spytter ut et hvitt ark etter ca 20 sekunder, og sakte men sikkert kommer bildet igjennom. Etter 4-5 minutter var bildet helt klart og fint. Ikke noen racer-løsning, med andre ord.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer