Fujitsu ErgoPro x364/266

Denne maskinen er en kraftig arbeidsstasjon for kontorbruk. Det vil tilfredsstille de fleste, kanskje med unntak av de aller mest krevende brukerne. Den har en moderne konstruksjon og er meget stillegående.

Publisert

Fujitsu er en japansk gigant som lenge har produsert stormaskiner og arbeidsstasjoner. For noen år siden kjøpte Fujitsu opp britiske ICL og videreførte ICL sine PCer under sitt eget navn. ICL var for mange år siden Storbritannias svar på Norsk Data, men klarte takket være Fujitsu å unngå samme skjebne.

Fujitsu ErgoPro ble levert ferdig installert med Windows NT og Microsoft Word. Siden vår test-PC hadde vært i Sverige på lansering, var begge disse på Svensk. Vi forventer likevel at det blir levert med norske utgaver her i landet.

Vi testet maskinen med både Windows 95 og Windows NT, men maskinen var dessverre ikke i stand til å fullføre vår grafikktest under Windows 95. Under Windows NT fungerte alt som det skulle.

Konstruksjon

Fujitsu ErgoPro leveres som en lav bordmodell. Den er levert med en NEC CD-ROM-leser og en Seagate Medalist 3.2GB harddisk. Skjermkortet er et ATI Xpert@work PCI med 3D funksjoner.

Fujitsus satsning på stillegående PCer har gitt seg utslag i at harddisken er montert i en støydempende plastboks.

Kabinettet og hovedkortet er av NLX-typen. NLX er en helt nyutviklet industristandard for lavprofil bordmaskiner som ser ut til å få gjennomslag hos alle de store produsentene. Det betyr at PCen har gode fremtidsutsikter og oppgraderings-muligheter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer