Fujitsu Lifebook U772

Første test av neste generasjon Ultrabook.

Tynnere, raskere, større skjerm, og ikke minst - et rålekkert utseende. Fujitsu sparker i gang en ny generasjon Ultrabooks. Foto: Bjørn Eirik Loftås
Tynnere, raskere, større skjerm, og ikke minst - et rålekkert utseende. Fujitsu sparker i gang en ny generasjon Ultrabooks. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med en tykkelse på bare 16 mm og et knallrødt, matt chassis av magnesium, skal det godt gjøres å ikke legge merke til Fujitsus første Ultrabook, modellen Lifebook U772.

Første gang den ble vist til publikum var under årets Cebit-messe i mars, og DinSide har som verdens første testmagasin fått tilgang til et tidlig eksemplar av denne maskinen som ikke dukker opp i butikken før i juni.

Modellen sikter seg inn mot business-segmentet, med blant annet Windows 7 Professional, utvidet sikkerhetsfunksjonalitet, fingeravtrykkleser og dokkingmulighet. Den kan også leveres med integrert 4G/LTE-støtte, eller 3G/UMTS som vil være mer aktuelt her hjemme.

Lekkerbisken

Men det er flere aspekter ved denne Ultrabooken som gjør den spesielt spennende. For det første har den en 14 tommer skjerm. Ultrabookene som har vært på markedet så langt har ikke hatt større skjermer enn 13,3". Nå kommer både 14 og 15,6-tommere.

For det andre er det den første Ultrabooken vi har inne til test som er utstyrt med annengenerasjon Ultrabook-komponenter, blant annet med ny Ivy Bridge ULV-prosessor og Intel HD 4000-grafikk. Det skulle dermed være duket for både bedre ytelse, mindre varmeutvikling og mindre behov for viftekjøling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer