Fujitsu-Siemens Amilo D 8820

Amilo D-serien har fått en kraftig oppgradering, uten at det har påvirket prisen. Med 2,53 GHz prosessor, 60 GB harddisk, Radeon 9000-grafikk, 256 MB minne og USB2.0-porter er det her snakk om en fullgod erstatter for selv kraftige stasjonære maskiner.

Publisert
Sist oppdatert

Det er faktisk tredje gang vi tester en Amilo D-maskin siden i fjor vår. Det er oppsiktsvekkende å se hvor mye mer du får for pengene nå enn den gang, og det er lite som tyder på at utviklingen vil stoppe her. Bare i forhold til 8800, som vi testet i september 2002, er forbedringene nærmest å regne som revolusjonerende, med blant annet dobbelt så mye minne, tre ganger raskere grafikk og dobbelt så stor harddisk, til lavere pris.

Skal kapre kjøpere fra stasjonær-markedet

Fujitsu-Siemens har ett mål for øyet med Amilo D 8820; å tilby en bærbar PC med ytelse, utstyrsnivå som kan matche dagens kraftige stasjonære PCer, til en pris som som skal lokke i stedet for å skremme. Det mener vi de langt på vei har klart. Forhold som størrelse og vekt er sannsynligvis mindre viktig for målgruppen, og spesielt sistnevnte på 3,7 kg er nok til å avskrive kjøpere som først og fremst har fokus på mobilitet.

Listen med spesifikasjoner er en fryd for øyet for alle som ønsker det siste og beste. I maskinen sitter det en 2,53 GHz desktop P4-prosessor, 256 MB minne, en harddisk på hele 60 GB, og verdens raskeste grafikkbrikke for bærbare PCer (ATI Mobility Radeon 9000). Så her er det bare å installere de siste og mest avanserte spill og 3D-applikasjoner - de vil alle gå som smurt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer