Fujitsu-Siemens Amilo D6820

Fujitsu-Siemens er en av de virkelig store på markedet for bærbare PCer med stasjonær teknologi. Amilo D 6820 er en av de rimeligste modellene, men både prosessor- og grafikkytelse er i toppklasse.

Publisert
Sist oppdatert

Det er en gledelig utvikling på bærbar PC-fronten om dagen. Produktene ser ut til å stupe i pris, og det er ikke lenger uvanlig å finne fine maskiner med høyt utstyrsnivå til 10.000 kroner. Det var utenkelig for et halvt år siden.

Hybrid

Fujitsu-Siemens har hatt stor suksess med sin Amilo D-serie, som består av bærbare PCer med prosessor som egentlig var tiltenkt stasjonære PCer. Disse hybridløsningene har vist seg å være gunstige både med hensyn til ytelse og pris. Les mer om fordeler og ulemper ved hybrydløsningene i denne artikkelen.

Modellen 6820 er utstyrt med en 2,4 GHz Pentium4-prosessor, 20 GB harddisk og 256 MB minne. Prosessoren er meget kjapp, harddisk- og minnestørrelse er å regne som midt på treet våren 2003, med andre ord; det skulle holde for den jevne PC-bruker. I tillegg er den utstyrt med kombinert DVD-leser/CD-brenner, noe som etter hver begynner å bli standardutstyr for de fleste PCene i klassen.

Bakoverkompatibel

Noen vil nok sette pris på at her også er en diskettstasjon, parallellport og seriellport, samt PS/2-kontakt for tilkobling av mus eller tastatur; ting flere og flere PC-produsenter nå anser som passé, og dermed har kuttet ut i nye modeller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer