Fujitsu-Siemens Lifebook E4010

Intel Centrino-baserte PCer fortsetter å ta markedsandeler. Denne modellen har dessuten en flott skjerm, og støyer ikke i det hele tatt!

Fujitsu-Siemens Lifebook E4010
Publisert
Sist oppdatert

Vi har tidligere testet en annen Centrino-basert PC i Lifebook-serien, ultraportable S6120. E4010 ser temmelig lik ut, men er en god del større. Det har både sine fordeler og ulemper.

Ytelse møter størrelse

Lifebook E-serien består av relativt lette, men kraftige PCer, enten utstyrt med Pentium 4 Mobile-prosessor, eller den nye og batterisparende Pentium M-prosessoren. Sistnevnte benyttes blant annet i PCer som bærer Intel Centrino-stemplet, som du kan lese mer om her.

Lifebook E4010 er en velutstyrt PC beregnet for krevende, mobile brukere. Den har blant annet et lokk i metall som beskytter skjermen godt mot støt, noe som er uunngåelig når PCen skal brukes som arbeidsredskap ute i felten. Den er noe større enn de andre Centrino-PCene vi har testet, og vekten kryper så vidt under 3 kg.

Her er en kort oppsummering av løsningene i vår test-PC:

Pentium M 1,6 GHz512 MB DDR-SDRAM60 GB harddisk15" LCD-skjerm, 1.400 x 1.050 pikslerIntegrert Intel 82852/82855 grafikk24x CD-ROMTrådløst nettverk (Intel Pro 802.11b)10/100 mbit nettverkInfrarød kommunikasjonsport56 Kb modemTV-utgangparallell- og seriellporter2 stk USB 2.0-porter2 stk PCMCIA-plasserkontakt for portreplikator (p. er ekstrautstyr)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer