Fujitsu-Siemens Lifebook S6120

Den er kraftig, har en robust innpakning, og byr på haugevis av tilkoblingsmuligheter. Likevel veier den bare 1,7 kg. Ultraportable Lifebook S6120 fra Fujitsu-Siemens måtte naturligvis en tur innom testbenken.

Fujitsu-Siemens Lifebook S6120
Publisert
Sist oppdatert

Markedet for ultraportable PCer (2 kg eller mindre) er i vekst, mye takket være høyt utstyrsnivå og lavere priser. Dette er først og fremst maskiner som er tiltenkt folk som arbeider mye ute i felten, og har derfor ofte et robust kabinett og god batterilevetid.

Velutstyrt

Lifebook S6120 tar utvilsomt mål av seg å være et fornuftig valg i denne klassen. Ikke bare er den utstyrt med en svært kraftig Pentium M-prosessor på 1,6 GHz (tilsvarer Pentium 4 på 2,4 GHz under de fleste forhold), den har også en romslig 60 GB harddisk, 512 MB minne, og en kombinert DVD-leser/CD-brenner.

Dessuten, og kanskje like viktig for målgruppen, er den særdeles sterk på kommunikasjonssiden. Her trekker vi frem Bluetooth, infrarød overføring, trådløst nettverk (WLAN 802.11b), vanlig ethernet (10/100 Mbit) og analogt modem. I tillegg har den 2 stk USB 2.0-porter, 1 PCMCIA-plass og FireWire-port. Det står det respekt av, med tanke på størrelsen.

Den kombinerte DVD-leseren/CD-brenneren kan byttes ut med et ekstra harddisk eller batteri, sistnevnte er smart dersom du planlegger å klare deg lenge uten nærvær av stikkontakter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer