Fujitsu Siemens Scaleo 800S

For de mest krevende brukerne lanserer nå Fujitsu Siemens den kraftigste modellserien i Scaleo-familien. Her er det bare topp spesifikasjoner som gjelder.

Publisert
Sist oppdatert

PC-serien SCaleo 8000 er for de som krever plass og kraft, som skal bruke PCen til mer enn bare surfing, epost og litt hjemmejobbing.

Stort kabinett

Det er et romslig og solid stålkabinett, med en spesiell og ganske stilig aluminiumsfront. Til tross for volumet er det bare plass til 3 standard 3,5-tommers harddisker og 3 stk 5,25-tommers enheter. Det vil være tilstrekkelig for de fleste, men det er likevel uutnyttet plass.

Hvis du er en virkelig krevende bruker, og er ute etter en løsning som kan utvides med mange disker i RAID-oppsett, vil du fort kunne få plassproblemer.

Øverst på fronten finner vi to deksler som skjuler forskjellige kontakter. På venstre side er det plass til USB og FireWire-kontakter og på Høyre side finner vi kontakter for hodetelefon og mikrofon.

Denne plasseringen liker vi, den er svært praktisk. Vi har sett andre løsninger med kontakter nederst eller i lavere del av fronten. Det er både vanskeligere å komme til og lettere å komme borti når PCen står på gulvet. Og det er vel de færreste som vil ha en slik maskin på skrivebordet?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer