Full Auto

SPILLTEST: En kombinasjon av Burnout og Twisted Metal høres vel ideell ut på papiret? Full Auto har likevel for mange feil til å tilfredsstille fullstendig. Les hvorfor!

Publisert
Sist oppdatert

Sulten etter nye Xbox 360-spill er stor, og vi kaster oss med stor iver over alt som kan spilles med de hvite, trådløse kontrollerne. Men betyr vi at vi mister alt som heter distanse og fornuft i vår entusiasme for ny generasjon? Overhodet ikke, og de aller beste spillopplevelsene i disse dager kommer faktisk på veteranen PlayStation 2 (tenk på Katamari, Psychonauts eller Shadow of the Colossus). 360-spillene vi har sett på denne siden av 2006 har foreløpig vært blandet drops, og Full Auto bidrar ikke til å øke gjennomsnittet.

Premissen er kanskje noe av det mest testosteronfylte på år og dag. Raske biler og store våpen – det er strengt tatt det det handler om. Spillet tar seg ikke tiden til å kjede oss med noe som heter historie eller bakgrunnsinformasjon, det handler rett og slett om kjøre raskt på baner som fordeler seg over bylandskap, containerhavn og utmark. Kjøre raskt, og skyte på motstandere.

Prinsen av Persia på hjul?

Full Auto skryter imidlertid på seg én unik mulighet – å spole tilbake tiden. Slik fungerer det: Jo mer ødeleggelse du forårsaker (ikke bare andre biler, men også bygninger og andre elementer i miljøet er knusbare), desto raskere lades opp spolemeteren. Er den på fullt, trenger du bare å holde inne en av knappene for å få muligheten til å rette på dine feil – om du har kastet bort tiden på å kjøre inn i veggen, blitt beskutt av andre biler og dødd, eller hva som helst annet du er misfornøyd med – du kan når som helst bare gå noen sekunder bak i tid og prøve igjen, komplett med en stilig visuell effekt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer