Full fart med Superbike 2000

Det at Electronic Arts lager verdens beste sportsspill, har vært kjent lenge. Likevel bestemmer de seg for å bevise det enda en gang. Denne gangen er det motorsykkel-racing som får gjennomgå – vi har spilt Superbike 2000.

Publisert

EA Sports-linjen tar for seg en lang rekke idretter som fotball, basketball, hockey, formel 1 og motorsykler ... hvert år kommer det nye versjoner av disse spillene, og vanligvis greier programmererne å gjøre dem enda et hakk bedre. Dette er absolutt tilfellet med Superbike 2000.

Offisiell lisens

Som vanlig har EA Sports fått tillatelse til å bruke den offisielle SBK Superbike-logoen og alle de riktige navnene, merkene og banene. Dette gir oss selvsagt 100 prosent realisme, siden vi kan kjøre på de samme motorsyklene og banene som proffene kjører på.

Du kan velge mellom 12 baner, seks sykler og førere som tilhører de forskjellige sykkelfabrikkenes lag. Når du begynner spillet, har du valget mellom å kjapt hoppe inn i racet (quick start), å kjøre hele runden med kvalifisering og lignende (single race) eller å delta i et fullstendig championship.

Etter å ha tatt disse valgene, er det bare å hive seg uti et hav av innstillinger.

Utrolig detaljrikdom

Superbike 2000 er virkelig et spill for fanatikere av denne sporten. Du kan vri og vende på nesten alt mulig – særlig på selve motorsykkelen. Du får også en stor mengde informasjon om baner, førere, været, resultater og statistikker. Du kan videre stille inn forskjellige realismenivåer, og på det mest realistiske blir spillet en fullstendig simulator som gjengir opplevelsen av å kjøre en motorsykkel ned til minste detalj (det gjør selvsagt ikke vondt hvis du krasjer!). Så bra er det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer