Full HD i lomma

Har ViewSonic laget dingsen over alle dingser?

Full HD i lomma
Publisert
Sist oppdatert

Multimediespillere for lommeformat blir stadig bedre, får flere funksjoner og støtter alt av formater. Men de færreste kan måle seg mot MovieBook VPD550T fra skjermprodusent ViewSonic.

Imponerende spesifikasjoner

Først og fremst kan den lille lommespilleren kobles til en TV ved hjelp av en HDMI-kabel, og vise filmer i full HD-oppløsning, 1920 x 1080 piksler. Dessuten har den en 5-tommers intern berøringsskjerm med oppløsning 800 x 480 piksler, og listen over støttede filformater er enorm:

Video: DAT, MPG, MPEG, VOB, MP4, MOV, AVI, DVD Video, ASF, WMV, MKV, TS, og RM/RMVB. Lyd: MP3, WMA, WAV, AAC, OGG, FLAC, APE, AC3, og DTS audio.

I tillegg støtter den både e-bøker, stemmeopptak og bilder i diverse formater, og den er naturligvis utstyrt med både klokke, alarm, kalender, kalkulator og flere andre nyttige verktøy for folk på farten.

Batterilevetiden er oppgitt til 20 timer for lydavspilling, og 4 timer for video.

Les også: Disse spillerne liker Windows 7 best

Spilleren har imidlertid ikke noen form for nettverks- eller internettilkobling, her er det først og fremst underholdning på lokalt plan som har vært fokus under utviklingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.