Full HD uten en tråd

Overfør signalene fra Blu-ray-spilleren på gutterommet til TV-en i stua.

Full HD uten en tråd
Publisert
Sist oppdatert

Berlin, DinSide Data: Det kom ikke som noen overraskelse, verken på undertegnede eller de andre titusener av besøkende under årets IFA-messe i Berlin, at det var et *visst* fokus på trådløse apparater og innretninger.

Vi har allerede skrevet om Cidekos trådløse USB-hub, og selv om det er en nyttig sak, har kanskje koreanske I DO IT Co sin løsning enda bredere appell. Vi snakker her om trådløs overføring av videosignaler i full HD-oppløsning (1920 x 1080 piksler) samt lyd, fra et sted til et annet. Det finnes riktig nok flere lignende løsninger, men dette skal være den minste i sitt slag i følge den blide koreaneren på standen.

Så veldig bra ut

Løsningen, som er kalt itrio HD-L100W, består av en sender og en eller flere mottakere. Vi fikk demonstrert løsningen, og det så unektelig meget bra ut på 42-tommeren som ble koblet opp. Avstanden mellom sender og mottaker var riktig nok bare et par meter.

I DO IT Co hevder imidlertid at rekkevidden skal være 40 meter, takket være 802.11n-protokollen. Og hvis det trådløse blir et problem, er det også fullt mulig å overføre signalene via kablet nettverk i huset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer