Full HD uten en tråd

Overfør signalene fra Blu-ray-spilleren på gutterommet til TV-en i stua.

Full HD uten en tråd
Publisert
Sist oppdatert

Berlin, DinSide Data: Det kom ikke som noen overraskelse, verken på undertegnede eller de andre titusener av besøkende under årets IFA-messe i Berlin, at det var et *visst* fokus på trådløse apparater og innretninger.

Vi har allerede skrevet om Cidekos trådløse USB-hub, og selv om det er en nyttig sak, har kanskje koreanske I DO IT Co sin løsning enda bredere appell. Vi snakker her om trådløs overføring av videosignaler i full HD-oppløsning (1920 x 1080 piksler) samt lyd, fra et sted til et annet. Det finnes riktig nok flere lignende løsninger, men dette skal være den minste i sitt slag i følge den blide koreaneren på standen.

Så veldig bra ut

Løsningen, som er kalt itrio HD-L100W, består av en sender og en eller flere mottakere. Vi fikk demonstrert løsningen, og det så unektelig meget bra ut på 42-tommeren som ble koblet opp. Avstanden mellom sender og mottaker var riktig nok bare et par meter.

I DO IT Co hevder imidlertid at rekkevidden skal være 40 meter, takket være 802.11n-protokollen. Og hvis det trådløse blir et problem, er det også fullt mulig å overføre signalene via kablet nettverk i huset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.