Full kontroll over grafikken

Det lille programmet PowerStrip gir deg fullstendig styring over grafikkort og skjerm. Hvorfor laste ned flere programmer som bare gjør deler av jobben når du kan få alt på en gang?

Publisert

Vil du få det meste ut av grafikken i PCen, kan det fort bli mye å holde styr på – oppløsning, oppdateringsfrekvenser, programmeringsgrensesnitt og andre utrykk kan lett skape forvirring. Men nå har firmaet EnTech kommet med et lite program som lar deg styre alt på en gang.

Programmet undersøker hvilket grafikkort du har installert på PCen (både hovedgrafikkortet og et eventuelt tilleggskort som Voodoo 2), samt hvilken type skjerm du har. Etter at programmet er ferdig installert, får du et ikon på skrivebordet. Ikonet åpner en meny med diverse justeringsmuligheter.

Full kontroll

PowerStrip gir deg adgang til å stille inn det meste fra ett sted. Du kan justere oppfriskningsfrekvens og oppløsning på skjermen, stille inn størrelsen på skjermbildet og korrigere farger, gå inn på avanserte egenskaper til grafikkortet samt justere både Direct 3D og OpenGL-ytelsen. Det er til og med mulig å stille inn klokkefrekvensen på grafikkortet.

Programmet er enkelt å bruke, forutsatt at du kjenner til relevante begreper fra før. Hvis du er kjent med hvordan et grafikkort fungerer, vil PowerStrip være et uunnværlig verktøy for å få mest ut av grafikkortet ditt, uansett om det gjelder spill eller bildebehandling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.