Full kontroll over Mac-vinduene

Afloat gir deg mulighetene du ikke hadde fra før.

Full kontroll over Mac-vinduene
Publisert
Sist oppdatert

Visse ting skulle man ønske var standard i et operativsystem. For en tid tilbake skrev vi om 10 gratisprogram som burde ha fulgt med Windows, og også på Mac-plattformen er det visse funksjoner vi skulle ønske var støttet rett ut av boksen.

Eksempelvis er det nesten merkelig at ikke Apple aldri kjøpte opp Blacktree og lot Quicksilver følge med som standard i OSX. En hver Mac-brukere som har gjort seg avhengig av Quicksilver føler seg nærmest naken uten.

Et annet program med funksjonalitet vi gjerne skulle ha sett bakt inn i operativsystemet, er dagens lille godbit, Afloat.

Full kontroll på vinduene

For - hvem har vel ikke irritert seg over at du kun kan endre størrelsen på et vindu ved å trekke i hjørnet nederst til høyre? Hvorfor kan ikke et vindu alltid ligge på toppen av bunken, gjøres transparent eller festes til skrivebordet?

Med Afloat installert får du disse mulighetene og flere til. Etter installasjonen merker du ingenting før du trykker på "vindu"-menylinja i et program, og først da ser du Afloat-funksjonene som du kan utføre på det aktive vinduet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer