Full kontroll over Windows Update

Publisert

Dagens spørsmål:

Hei!Jeg har Windows 98 på PCen min, og jeg installerer ofte maskinen min på nytt. Det betyr at jeg stikker innom Windows Update veldig ofte (Start-knappen, deretter Windows Update, red.anm.). Det tar 2-3 timer å laste ned alle oppdateringene, selv med ISDN. Det jeg lurer på, er om det finnes en måte å ta vare på de filene jeg laster ned fra Windows Update, slik at jeg slipper å kaste bort 2-3 timer hver gang jeg reinstallerer Windows?

HilsenAndreas

Datadoktoren svarer:

Du er ikke den første som spør om dette, og for mange er det et inderlig ønske om å kunne laste ned filene i stedet for å installere direkte. Dette har nok også Microsoft registrert, og det er nå opprettet en egen side med alle oppdateringene listet ut som nedlastbare filer.

Siden er i utgangspunktet laget for systemadministratorer og andre som skal vedlikeholde flere PCer. Men der er ingenting i veien for at også private brukere kan laste ned komponentene. Alt ligger helt åpent.

Det er også mulig å velge språk på en enkel måte hvis du f.eks. ønsker å laste ned noen engelske komponenter til din egen PC og noen norske til en annen PC du skal installere for svigerfar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer