Full kræsj for Bill Gates

Bill Gates startet CES-messen i natt med et "heseblesende" show med svært lite nytt og der svært lite fungerte. Bortsett fra Conan O'Briens vitser.

Full kræsj for Bill Gates
Publisert
Sist oppdatert

Allerede da Microsoft-sjefen gikk på scenen, hadde CES-arrangøren satt tonen med en spøk der han blandet sammen navnene og selskapene til to av de største IT-gigantene; Texas Instruments og HP

Dette skulle vise seg å bli en av de kjedeligste talene fra Bill Gates i manns minne, med opp til flere feilslåtte demonstrasjoner der PCene ikke ville lystre Microsofts sjefsarkitekt. Men det klarte ikke å få Gates fra å påstå at ingenting kommer som en overraskelse på ham:

Komikeren var morsomst

- Vi har sagt at dette blir tiåret der teknologien vil bli tatt for gitt, synset Gates i åpningsreplikken sin.

- Teknologien er ikke lenger for nerder og teknofrikere. Snart er den en selvfølge for de aller fleste.

Da han kom på scenen hadde allerede tv-komikeren Conan O'Brien holdt en stand-up-rutine for å varme opp et publikum som utelukkende besto av blaserte IT-journalister.

Showet fortsatte med Gates og O'Brien i en slags intervjusituasjon, antakelig vel vitende at det måtte en proff underholder til for å hindre at publikum kjedet seg i kvakk i hjel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer