Full priskrig på bærbare PCer

Bærbar med WLAN, brenner og Windows Vista: 2.990 kroner inkludert mva. Men i løpet av 12 timer var det slutt.

Publisert
Sist oppdatert
Det er pressede priser på bærbar-frontenMarkedssjef i Netshop, Gunnar Hunskaar


I går morges kunne vi melde om at den første PCen til under 3.000 kroner her til lands blir solgt i Zeptos nyåpnede nettbutikk. Maskinen var imidlertid ribbet på utstyrsfronten, og kom blant annet verken med operativsystem, trådløst nettverk eller DVD-brenner.

Du kan lese mer om PCen fra Zepto her.

Ikke lenge etter at vi hadde lagt ut artikkelen om Zepto-maskinen, var konkurrent og tidligere eier av Zepto, Netshop, på banen med et PC-tilbud som slår knock-out på det meste.

Diskuter nederst i saken - over 60 innlegg

Fullverdig PC

Det dreier seg om modellen Toshiba Satellite L40, som også ble solgt for 2.995 kroner inkludert mva, men i motsetning til Zepto-maskinen kom den med både operativsystem (Windows Vista Basic), trådløst 802.11B/G nettverk og DVD-brenner.

Det er denne modellen som nå selges for 2990 krone hos Netshop.
Det er denne modellen som nå selges for 2990 krone hos Netshop. Vis mer


For øvrig var maskinen utstyrt med 1 GB minne og 80 GB harddisk.

Spådde stor pågang

- Det er pressede priser på bærbar-fronten, og det er gledelig å kunne tilby en fullverdig bærbar PC til denne prisen, sier markedssjef i Netshop, Gunnar Hunskaar til DinSide.

- Aldri tidligere har det vært en lignende pris på en bærbar PC med de spesifikasjonene uten noe form for binding eller lignende. Vi venter stor pågang, men har mange maskiner tilgjengelig, avslutter han.

I løpet av 12 timer var alle maskinene røsket vekk fra hyllene.

For mer informasjon se Netshop.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer