Fullt tastatur til iPhone

Var det bare dette som manglet?

Fullt tastatur til iPhone
Publisert
Sist oppdatert

Vi som bruker iPhone hele tiden, men ikke til å ringe med, har lært oss å leve med en del begrensninger - ingen ting er perfekt. Et av ankepunktene har vært begrenset Bluetooth-støtte, f.eks. støttes ingen enheter som kan sende data inn til iPhone. Dermed gikk drømmen om et lite BT-tastatur i vesken i vasken.

Med en god WLAN-forbindelse er det ikke langt unna at en iPhone kan fungere istedet for en liten netbook. Den største hindringen er faktisk tastaturet, all annen manøvring gjøres vel så effektivt med fingrene direkte på skjermen som med en mus.

Men med et ordentlig tastatur kunne man skrive notater og epost lang mer effektivt, til og med artikler rett i nettbaserte publiseringsverktøy.

Det fungerer jo på andre smarttelefoner og gamle PDA'er. Palm og andre hadde jo dette for mange år siden

iType - snart mulig

Det finnes forskjellige hacks som lar deg koble til Bluetooth eller andre tastaturer, men det kreves at du har en jailbraket iPhone.

Men på CES i Las Vegas nylig lanserte produsenten Ion et nytt produkt: iType. Dette er en komplett løsning som fungerer med en helt ordinær iPhone eller iPod Touch.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer