FunCom slipper Shadowlands

Norske FunCom åpnet i går servere for den etterlengtede og storslåtte utvidelsespakken for Anarchy Online. De karakteriserer selv spillet som Norges største kultureksport siden Sofie’s Verden.

Publisert
Sist oppdatert

Anarchy Online har, siden starten i 2001, blitt et av verdens viktigste online rollespill, og den mest suksessrike noensinne designet i Europa.

Et massivt online rollespill (MMORPG), er virtuelle verdener, der du skaper en karakter og fokuserer på å utvikle og bygge ut karakteren din ved å utføre oppdrag, men først og fremst ved å sosialisere og møte andre mennesker. Anarchy Online var det første MMORGP-spillet med et science-fiction-setting, og spilles i dag av titusener av spillere over hele verden.

Et liv i skygger

Vi fikk se den mye omtalte utvidelsen Shadownlands på en nylig pressevisning, og det er ingen tvil om at pakken inneholder mange forbedringer, og det er ikke rart at mange har kalt den for et helt nytt spill.

Shadownlands er en helt ny verden ved siden av Rubi-Ka, som vi kjenner fra Anarchy Online. Inspirasjonen er hentet fra boken ”Den Guddommelige Komedie”, og tar spilleren gjennom flere områder som varierer fra vakre og idylliske til rent helvete. Hele Shadowlands bærer preg av at det tideligere var en levende verden, og vi så stadig vekk gamle ruiner. Det mest imponerende var en enorm by med storslåtte bygninger og brede gater, som i tillegg har en egen del bygd under vann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer