Laste ned programmer til Windows og MacOS

Fyll en ny maskin med favoritt­programmene

To kjekke nettjenester sparer deg for mye tid.

I EN FEI: Nettjeneste Ninite og Macapps lar deg laste ned favorittprogrammene dine i en fei, i stedet for å installere dem én og én. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
I EN FEI: Nettjeneste Ninite og Macapps lar deg laste ned favorittprogrammene dine i en fei, i stedet for å installere dem én og én. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Har du akkurat gått til anskaffelse av en ny Mac eller Windows-PC, må du som regel regne med å bruke en del tid på å laste ned og installere favorittprogrammene dine.

Det kan du gjøre langt smidigere enn å besøke hvert enkelt nettsted og laste dem ned - her er to kjekke tjenester du kan bruke:

Windows - Ninite

Ninite har vi skrevet om mang en gang de siste ti åra. Alt du trenger å gjøre, er å besøke nettstedet Ninite.com og krysse av for alle programmene du vil installere.

De er gruppert i ulike kategorier, som nettlesere, verktøy, meldingsapper, foto og lignende. Når du er fornøyd med utvalget, trykker du på den blå «Get your Ninite»-knappen i bunnen. Da lastes det ned en installasjonsfil som så lar deg installere alle programmene du har plukket ut.

Dessuten slipper du å trykke deg igjennom neste, neste, ferdig og den slags, og alle programmene som ligger der er den hittil siste versjonen – dette ser ut til å være oppdatert nærmest daglig.

Mac - Macapps.link

Noen har laget en tilsvarende løsning for Mac, som i stor grad ligner på Ninite, men som ser enda litt mer elegant ut, spør du oss. For hvert program kan du dessuten bevege musepekeren over spørsmålstegnet for å lese litt mer om det enkelte programmet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer