Fysiske forskjeller

Publisert
Sist oppdatert

Sett ved siden av hverandre er det helt klart forskjell på de tre minibærbare. Faktisk er vi ikke sikker på om MSI Wind med sin 10,1-tommers skjerm helt passer inn i den kategorien heller - om da det finnes noen fastsatt grense for hvor en ultraportabel går over til å være minibærbar.

Ta for eksempel LG A1 Express Dual, som vi testet for halvannet år siden. Den hadde 10,6-tommers skjerm og var bare en tanke større enn MSI Wind (og til gjengjeld tynnere og lettere) - og gikk selvfølgelig som ultraportabel siden betegnelsen "minibærbar" er relativt ny.

Som en kuriositet nevner vi også at A1 Express Dual kostet over tyve tusen kroner, mens MSI Wind koster 3500. Til A1 Express Dual sitt forsvar skal det sies den hadde bedre skjermoppløsning, ytelse, to batterier og en ekstern DVD-brenner - men det er likevel en sterk påminner om at smått engang var ensbetydende med dyrt.

Vi lar uansett diskusjonen om hvor denne grensen mellom ultraportable og minibærbare går - eller om det da ikke bare er to navn på samme sak - ligge for nå. Men i våre øyne er det engang slik at MSI Wind U100, som er den største av disse tre, i større grad minner om en vanlig ultraportabel bærbar. Med unntak av pris og skjermoppløsning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer