Gainward 6800 GT Golden Sample

Gainward 6800 GT Golden Sample
Publisert
Sist oppdatert

Se større bilder her

Gainward er kjent for de spennende løsningene sine, med ytelse over normalen og rare navn. Ultra/2400 Golden Sample har begge disse egenskapene, og har klokkehastigheter på GeForce 6800 Ultra-nivå - selv om den selges som en GT.

Det vil si at du i praksis får et Ultra-kort for prisen av et GT-kort - altså rundt 500 kroner mindre. Til gjengjeld får du med deg støynivået fra en Ultra-vifte, som gjør dette kortet til testens mest støyende skjermkort.

Raskest i klassen

Når det er sagt, er det en glede å se hvordan dette kortet skjærer gjennom testprogrammene våre som en kniv i varmt smør. Det er ikke før vi skrur på full antialiasing og anisotropisk filtrering i 1600 x 1200 av det begynner å få problemer med skjermoppdateringen, og der er det slettes ikke alene.

Når vi sier at du får Ultra-ytelse for prisen til et GT-kort, er dette imidlertid en sannhet med modifikasjoner - for dette er samtidig testens dyreste skjermkort. Det koster for eksempel 100 kroner mer enn POV sitt tilbud, som også kan oppnå de samme hastighetene med mindre støy og bedre kvalitet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.