Gainward GeForce 4 Ti4600

Skal du bruke mye penger på et grafikkort, kan det være lurt å ta en titt på dette prakteksemplaret!

Publisert

Selv om GeForce 4-kortene har vært på markedet en stund nå, er de stadig interessante for et bredt spekter av brukere. Mens vi venter på den nye kongeprosessoren fra ATI, Radeon 9700, og samtidig lurer på hva NVIDIA kommer til å vise når de lanserer den nye brikken NV30 senere i år, koser vi oss med denne toppmodellen fra Gainward.

Teknologisk sett er GeForce 4 fremdeles den mest avanserte grafikkbrikken på markedet, og 4600-varianten er den høyest klokkede og raskeste utgaven. Med oppgradert nFiniteFX-arkitektur for T&L-funksjonalitet, forbedret minnehåndtering og full støtte for DirectX 8.1, er GeForce 4 et flott stykke teknologi.

Innholdet i pakken er noe av det mest omfattende vi har sett på veldig lenge. Gainward har nemlig funnet ut at dette kortet ikke bare skal brukes til spill, men også til videoredigering, og du får derfor med et FireWire-kort på kjøpet. I tillegg får du én FireWire kabel, programvare for videoredigering, DVD-programvare og på toppen av alt, det flotte spillet Serious Sam.

Toppen av ytelse

Alt dette tilleggsutstyret er svært hyggelig, men det som interesserer oss mest er hvordan selve grafikkortet klarer seg. Vi tok det knallrøde kortet ut av innpakningen, og slet litt med å få det installert. Dette fordi kortet er fysisk stort – det måtte litt ommøblering i kabinettet til før vi fikk kortet på plass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer