GameBoy Micro er her!

PRØVEKJØRT: Verdens minste spillmaskin? Ja. Enormt utvalg solide titler? Ja. Vil GameBoy Micro bli en suksess? Vi sjekker.

Publisert
Sist oppdatert

Nintendo er et selskap man gjerne ikke tør å beskylde for å melke sine produkter, uansett hvor mange Mario-spill som kommer. Og selv om det kom noen kritiske røster når firmaet annonserte at de kommer til å slippe enda en utgave av GameBoy Advance, har de fleste vært positive til den sjarmerende, lille maskinen.

Og det skjønte vi selv godt når vi pakket opp maskinen – det er vanskelig å ikke bli forelsket i den lille saken, som passer i enhver lomme, men likevel har kraft nok til å kjøre alle våre yndlings GBA-spill. Selv om det er den samme, gamle spillkonsollen.

Micro er altså den tredje utgaven av GameBoy Advance. Den første versjonen kom i 2001, og slet med en alt for mørk skjerm. Dette ble fikset med den langt stiligere GameBoy Advance SP, som også gjennomgikk flere kosmetiske forbedringer.

Ikke noe nytt?

Micro er den samme maskinen og spiller de samme spillene. Derfor er det ingen direkte konkurrent til den innovative Nintendo DS eller den mektige PSP, det er rett og slett en oppdatering av velkjent maskinvare, rettet mot de som ønsker seg en fysisk minst mulig spillkonsoll. Den er for så vidt heller ikke ment som en erstatning til den ordentlige GBA SP, den skal leve et liv ved siden av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer