GameCube på vei ut?

Publisert
Sist oppdatert

Vurderer å kjøpe en game cube. Elkjøp har den ikke til salgs noe mer, er dette noe som er på vei ut? bedre å velge noe annet? Har en sønn på 5 år som og kommer til å spille. Ser i ett innlegg her at det er game cube som passer best til mindre barn. MVH Geir

Spilleksperten svarer

Hei!

GameCube skal ikke være vanskelig å få tak i, jeg ser at Elkjøp har den på nettbutikken sin, og både Spaceworld og EB Games skal ha den inne.

Imidlertid er GameCube sakte, men sikkert på vei ut ja (men det er fremdeles en del gode spill på vei til maskinen!). Nintendos nye maskin med kodenavn Revolution ventes en gang i løpet av 2006, og den vil gi oss en helt unik spillopplevelse. Det kan være en ide å vente på denne - du kan finne mer informasjon om Revolution her og her. Følg også med på DinSide Data for mer info om maskinen rundt E3-messen i mai.

Grunnen til at jeg anbefalte GameCube til en 3-4 åring er at så små barn strengt tatt ikke bryr seg om det nyeste og mest avanserte, så lenge de har det gøy. Men sikler du på en ny konsoll selv, og skal dele den med andre i familien, kan det være lurt å vente på den nye generasjonen!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer