Gaming-mus for begge hender

Er du venstrehendt? Eller liker å skifte muse-hånd i blant?

Gaming-mus for begge hender
Publisert
Sist oppdatert

Gamere er blant de mest kresne og krevende når det gjelder datautstyr. Ytelsen må være på topp for å få høyest mulig bildekvalitet, umiddelbar respons og jevn flyt i alle bevegelser.

Men selv om prosessor og grafikk er optimal hjelper det lite hvis ikke selve livlinjen mellom spiller og spill er optimal - da snakker vi om musa.

En gamer-mus skal være stødig, gli uten motstand og ha alt av betjening plassert for best mulig brukskomfort. Den skal ha knapper i tillegg til standarknappene, og gjerne høy oppløsning i bevegelsessensoren, for høyest mulig presisjon.

Det finnes et bra utvalg av gamer-mus på markedet, noen enkle, andre med et vell av finesser. Spesielt Logitech har satset stort på dette markedet.

Men i de siste årene har det bare vært tilgjengelig mus for høyrehendte fra Logitech.

Les også om musa som kjører på alt

Hva med de venstrehendte?

Ca 10% av alle menn og 8% av alle kvinner er venstrehendte. Noen av disse har trent seg til å kunne variere med å bruke begge hender til forskjellige oppgaver. De bruker saks med høyre hånd, og spiser med kniv og gaffel på samme måte som høyrehendte, men når de skal gjøre mer avanserte oppgaver er det venstre hånd som gjelder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer