HP Envy 32 All-in-One

Går i strupen på iMac

HP lanserer tre spennende PC-nyheter i Las Vegas. En av dem har integrert 5G-model og Tile-brikke.

HP ENVY 32: HPs nye alt-i-ett har 4K-skjerm, opptil RTX 2080-grafikk og integrert trådløs lader. Foto: HP
HP ENVY 32: HPs nye alt-i-ett har 4K-skjerm, opptil RTX 2080-grafikk og integrert trådløs lader. Foto: HP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken går verdens største teknologimesse av stabelen i Las Vegas i USA, og PC-produsenten HP er blant dem som tradisjon tro er til stede på messegulvet.

Øverst på plakaten til HP står alt-i-ett-PC-en Envy 32 All-in-One som kan bli en sterk konkurrent til Apple iMac, men også Microsoft Surface Studio. Til forskjell fra Surface, har ikke Envy 32 berøringsskjerm.

Går i strupen på iMac

Envy 32 er en ordentlig kraftpakke og kan konfigureres med opptil niende generasjon Intel Core i7-9700-prosessor, 32 GB DDR4-minne og 1 TB SSD. PC-en er rettet mot profesjonelle og designere, men med Nvidia-grafikkortet GeForce RTX 2080 vil du også få en solid spillopplevelse på Envy 32 AiO.

Skjermen er på 31,5 tommer og har 4K-oppløsning og med en maksimal lysstyrke på 600 nits.

HP lover også «altoppslukende» surround-lyd uten behov for ekstra bakhøyttalere, og en fiffig detalj med Bang & Olufsen-høyttalerne er at du kan strømme musikk fra telefonen din selv om PC-en er avslått.

En annen artig detalj på Envy 32 All-in-One er innebygd trådløs lader i skjermfoten.

Elite Dragonfly

Vi har så vidt fått testen imponerende Dragonfly før HP lanserer Elite Dragonfly G2. På menyen står mer lagringplass, nye Intel-brikker, 5G-ett og Tile-støtte.

Designet er uendret, så alle nyhetene sitter på innsiden. HP har blant annet erstattet Intel-prosessorene, åttende generasjon, med den nyeste tiende generasjonen brikker med opptil seks kjerner.

I tillegg kan Dragonfly G2 utstyres med både 1 og TB lagringsplass, noe vi tenker bør holde for de fleste.

Går i strupen på iMac

Dragonfly G2 er for øvrig den første PC-en med innebygd Tile-sporer slik at du kan spore enheten via en mobilapp hvis den skulle komme på avveie. Tidligere har du vært nødt til å feste en fysisk Tile-sporer til en PC for å spore den på denne måten, men nå er teknologien integrert i en PC for første gang.

Tile har det siste året ekspandert fra å være fysiske sporingsbrikker du kan feste til nøkkelknipper, legge i lommeboken din eller klistre på sykkelen din, til å bli integrert i produkter som hodetelefoner, men også PC-er.

PS: Du kan også spore PC-en din ved å aktivere «Finn enheten» under innstillingene i Windows 10.

Den fjerde store nyheten til Dragonfly er nå støtte for 5G-modem - den forrige modellen støttet inntil 4G-hastigheter. Det er forventet at 5G kommer til Norge i løpet av året, og Dragonfly G2 blir en av de første PC-ene som støtter mobilnettet rett ut av boksen.

Spectre x360

I tillegg til Envy 32 og Dragonfly G2 har HP også oppdatert Spectre x360 15 med en enda slankere ramme. PC-en er nå 13 prosent mindre enn fjorårets modell.

Kanskje mer interessant er det at 2020-utgaven av x360 15 har, som 13-tommeren, oppdatert styreflate med Windows Precision-drivere, som etter vår erfaring er mye bedre enn HPs modeller med andre drivere.

Går i strupen på iMac

Utvalget av tilkoblingsmuligheter er tilsvarende forgjengeren med to USB-C THunderbolt 3-kontakter, en USB-A-kontakt (altså den gamle sorten) og en HDMI.

Ellers kan PC-en utstyres med opptil Intel Core i7-prosessor, her snakker vi tiende generasjon, og batteritiden er inntil 17 timer avhengig av bruk.

HP har offentliggjort de norske prisene:

  • HP Envy 32 AiO: Fra 24.999 kroner (lanseres i februar)
  • Elite Dragonfly G2: Fra 20.000 kroner (mars/april)
  • Spectre x360 15: 19.999 kroner (i løpet av sommeren)

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer