HP Envy 32 All-in-One

Går i strupen på iMac

HP lanserer tre spennende PC-nyheter i Las Vegas. En av dem har integrert 5G-model og Tile-brikke.

HP ENVY 32: HPs nye alt-i-ett har 4K-skjerm, opptil RTX 2080-grafikk og integrert trådløs lader. Foto: HP
HP ENVY 32: HPs nye alt-i-ett har 4K-skjerm, opptil RTX 2080-grafikk og integrert trådløs lader. Foto: HP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken går verdens største teknologimesse av stabelen i Las Vegas i USA, og PC-produsenten HP er blant dem som tradisjon tro er til stede på messegulvet.

Øverst på plakaten til HP står alt-i-ett-PC-en Envy 32 All-in-One som kan bli en sterk konkurrent til Apple iMac, men også Microsoft Surface Studio. Til forskjell fra Surface, har ikke Envy 32 berøringsskjerm.

Envy 32 er en ordentlig kraftpakke og kan konfigureres med opptil niende generasjon Intel Core i7-9700-prosessor, 32 GB DDR4-minne og 1 TB SSD. PC-en er rettet mot profesjonelle og designere, men med Nvidia-grafikkortet GeForce RTX 2080 vil du også få en solid spillopplevelse på Envy 32 AiO.

Skjermen er på 31,5 tommer og har 4K-oppløsning og med en maksimal lysstyrke på 600 nits.

HP lover også «altoppslukende» surround-lyd uten behov for ekstra bakhøyttalere, og en fiffig detalj med Bang & Olufsen-høyttalerne er at du kan strømme musikk fra telefonen din selv om PC-en er avslått.

En annen artig detalj på Envy 32 All-in-One er innebygd trådløs lader i skjermfoten.

Elite Dragonfly

Vi har så vidt fått testen imponerende Dragonfly før HP lanserer Elite Dragonfly G2. På menyen står mer lagringplass, nye Intel-brikker, 5G-ett og Tile-støtte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.