Garanterer perfekte skjermer

Komplett innfører nå garanti mot døde piksler på de egenproduserte bærbare PCenene sine, kort tid etter at Asus gjorde det samme. Melder du fra om en død piksel på skjermen innen fire uker, får du en ny.

Garanterer perfekte skjermer
Publisert
Sist oppdatert

Kort tid etter at Asus introduserte Zero bright dot-garanti der de erstatter bærbare PCer med lysende piksler, har norske Komplett bestemt seg for gå ett hakk lengre.

Nå lanserer de sin egen "0 defekte piksler"-garanti for sin egenproduserte maskin, Komplett Notebook 410.

Alle typer feil

- Vår garanti dekker alle typer pikselfeil, sier Alexander Dahl, som er produktsjef for bærbare hos Komplett. - Vi har faktisk ikke fått en eneste klage på pikselfeil, så vi føler oss trygge på at denne garantien ikke blir for dyr.

Garantien forutsetter at eventuelle pikselfeil oppdages innen fire uker fra leveranse, som er det samme som garantien fra Asus, og burde i følge Dahl være mer enn god nok tid til å oppdage feilene.

I følge Dahl vil garantien antakelig også dekke fremtidige modeller fra selskapet, men var ikke villig til å garantere dette ovenfor DinSide Data i dag.

Det gjenstår å se om andre aktører vil innføre lignende garantier, som også er rimelig nytt i separate flatskjermer. Nå er det i hvert fall to aktører som du ikke trenger å bekymre deg for skjermene til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer