Get klar med HD

Har du digital kabelTV fra Get kan du allerede fra mandag få HD - også med opptak.

Publisert
Sist oppdatert

Det som kalles KabelTV er både gammelt og nytt, og har slitt med en arv fra den gamle analoge TV-verden. Samtidig er det koaks-kabel som har størst kapasitet av de gamle løsningene, langt høyere enn både CAT-5/6 nettverk og kobberpar (ADSL).

Get har dessuten i lang tid brukt fiber til distribusjon og koaks den siste biten videre inn til boligene. Derfor ligger ikke dagens utgave av "kabelTV" noe tilbake for de tildels hypede "fiber"-løsningene, som bruker fiber til distribusjon, men vanlig nettverkskabel den siste biten. Snarere tvert i mot.

Men for oss som skal bruke tjenestene er det de faktiske tjenestene som betyr noe. Her har det vært en rekke utfordringer for distributørene, både teknisk og programmessig.

Det lønner seg ikke alltid å være først ute med det siste, det er ofte bedre satse på en modnet teknologisk platform som er kvitt barnesykdommene og kan viderutvikles med nye tilbud til kundene.

Get har oppholdt seg litt på gjerdet når det gjelder HD, og lanserer nå en platform som er gjennomarbeidet både når det gjelder innhold og brukervennlighet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer