Test av ny Get Box 2019

Get-kunder har all grunn til å glede seg til den nye dekoderen

Get blander tradisjonell TV med strømming, og det fungerer overraskende godt.

GET BOX: Mange har endret TV-vanene sine. Gets nye dekoder blander det beste fra tradisjonell TV med strømming. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
GET BOX: Mange har endret TV-vanene sine. Gets nye dekoder blander det beste fra tradisjonell TV med strømming. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at populariteten til strømmetjenester som Netflix, HBO Nordic og TV 2 Sumo har skutt i været, har TV-leverandører som Get og Canal Digital blitt nødt til å endre på strategien. Lineær-TV er på vei ned, mens pilen stadig peker opp for strømming.

Det har ført til det man kan kalle en renessanse innen TV-bransjen, med en større satsing på at innholdet skal være tilgjengelig når brukerne selv ønsker det. Å gjøre opptak av sine favorittprogrammer eller en fotballkamp, og se det i ettertid, er ikke noe nytt, men å lagre opptakene i skyen (500 timer) og ha det tilgjengelig på mobilen, nettbrettet eller PC-en sin, tar TV-hverdagen til et nytt nivå.

Men selv om du kan se Get, Riks TV og Canal Digital, for ikke å glemme Strim, på TV-en din gjennom Apple TV og Chromecast, satser de tradisjonelle leverandørene fortsatt på dedikerte TV-bokser eller dekodere om du vil. I fjor kom Canal Digitals OnePlace, og i år kommer Get Box for fullt.

Legg merke til at Get Box støtter 4K-oppløsning, men enn så lenge kan du se langt etter TV-sendinger i denne kvaliteten. Derimot har Get fortalt oss at de vil tilby utleie av 4K-filmer, men det er ikke kjent når dette blir tilgjengelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer