Ghost Recon - 360s beste spill?

SNIKTITT: Ghost Recon Advanced Warfighter er et spill mange venter på. Etter en rekke kvelder med en tidlig versjon av spillet, skjønner vi hvorfor. Les våre førsteinntrykk!

Publisert
Sist oppdatert

Vår Xbox 360 har riktignok jevnlig fått påfyll med nye spill siden desember-lanseringen - DOA4, Ridge Racer og Full Auto har underholdt oss i mindre og større grad de siste par månedene, men de virkelig store opplevelsene har foreløpig uteblitt. Det er jo forsåvidt ingen ukjent fenomen, alle nye konsoller har historisk slitt med spennende titler umiddelbart etter lanseringen.

På horisonten, derimot, er det mye som rører seg. Spør du en 360-eier hvilke titler de gleder seg mest til i nærmeste fremtid, er det et par spesifikke titler som gjerne dukker opp. The Elder Scrolls: Oblivion, Gears of War og Ghost Recon: Advanced Warfighter (GRAW) er gjerne navnene som det snakkes mest om.

GRAW er også det spillet som er nærmest lansering, og vi har i det siste tilbrakt en god del timer med en nesten ferdig versjon.

De fleste entusiaster av sjangeren GRAW hører hjemme i, taktiske skytespill, har garantert fått med seg de solide forgjengerne: Ghost Recon, og Ghost Recon 2. GRAW bygger naturligvis på disse, men tar spillbarheten til neste generasjon.

Mexicansk hetebølge

Den første nyheten er settingen. I stedet for å sende de høyteknologiske Ghost-soldatene verden rundt på oppdrag som ikke nødvendigvis føles sammenhengende, plasserer GRAW oss midt i en konfliktsituasjon i Mexico City. Og der finner hele spillet sted, i den enorme, hete byen, som gir oss en følelse av åpenhet samtidig som vi er stresset, klaustrofobiske og nervøse for farer som kan befinne seg bak hvert hjørne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer