Ghost Recon 2

Verdens tøffeste og hemmeligste soldater er klare for nye oppdrag, og Ghost Recon 2 er en temmelig solid oppfølger som overhaler konseptet med taktisk action. Det er et vanskelig spill, men vi koser oss likevel - les hvorfor!

Ghost Recon 2
Publisert
Sist oppdatert

UbiSoft har to varianter av sine taktiske skytespill som setter deg i rollen som en hardbarket elitesoldat - Rainbow Six-serien foregår mest innendørs og handler om å frigi gisler og stanse terrorister, mens Ghost Recon-spillene tar oss til store, åpne områder og setter oss opp mot et stort antall motstandere.

Ghost Recon 2 har lite til felles med ditt vanlige actionspill, du kommer ikke særlig langt hvis du bare skyter meningsløst på alt som rører seg. Det kreves tålmodighet og planlegging, da det gjerne holder med ett skudd fra et fiendtlig gevær før du er død.

Storpolitikk og deg

GR2 omhandler en konflikt i nær fremtid, lokalisert i Nord Korea. Ghosts, en spesialtrent styrke blir satt inn for å avverge at konflikten sprer seg. Din oppgave er å lede et lag bestående av deg selv og tre medsoldater. Med et enkelt grensesnitt kan du gi dem ordre til å angripe bestemte mål eller holde seg tilbake. Alt du trenger å gjøre er å peke siktet på et bestemt mål, og du får automatisk opp alternativer over hva medsoldatene kan foreta seg i forhold til det. Det er en svært brukervennlig løsning, og er merkbar forbedring i forhold til det forrige spillet i serien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer