Ghost Recon: Desert Siege

En hyggelig nyhet for de mange Ghost Recon-spillerne der ute: Desert Siege-pakken er her, og den inneholder mye bra!

Publisert
Sist oppdatert

Ghost Recon kom ut rett før jul i fjor, og ble raskt kåret til et av de beste taktiske førstepersonsspill noensinne. Dette er også vi svært enige i. I Ghost Recon fulgte vi en gruppe topptrente elitesoldater, som i nær fremtid blir satt inn til å ordne opp i én tidligere sovjetrepublikk som sliter med interne ustabiliteter. Ghost Recon er riktignok er førstepersonsspill, men det har ingenting til felles med titler som Return to Castle Wolfenstein eller Serious Sam. Her er det nemlig total realisme som gjelder. Blir du skutt én eller to ganger, er du død. For godt. Da er det opp til de resterende soldatene i laget ditt å fortsette oppdraget. Det finnes ingen helsepakker eller ekstra ammunisjon liggende rundt omkring. Du må bevege deg sakte, overveie hvert skritt og hele tiden være på utkikk etter potensielle farer og mål.

Det taktiske aspektet ved spillet er også svært viktig. Du er en del av et lag, og du må tenke på laget ditt hele tiden. Til å begynne med må du altså velge hvilke soldater du vil ha med, og utstyre dem med våpen og tilleggsutstyr du mener er passende til det aktuelle oppdraget. Underveis må du gi ordre til dine våpenbrødre ved bruk av et kart og lett forståelige symboler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer